Skip to main content

Kennismaking
Tijdens een oriënterend gesprek wordt er gekeken naar uw behoefte en wensen voor wat betreft uw website. Wij proberen met u mee te denken om passende oplossingen te vinden en wij kunnen u informeren over eventuele aanvullende mogelijkheden. Wat we nodig hebben is informatie, véél informatie. Waarom wilt u een site, wat wilt u ermee bereiken, wat is uw doelgroep, moet uw site in meerdere talen. Hoeveel informatie wilt u publiceren? Hoe vaak wilt u de informatie veranderen? Geleidelijk komen we tot een concept en krijgt u beter inzicht in de mogelijkheden.

Offerte
Aan de hand van uw wensen wordt er vervolgens een passende offerte gemaakt met een vaste prijs, zo weet u vooraf precies wat het u gaat kosten.

Aan het werk
Na akkoord van de offerte, word er direct begonnen met het werk. Gedurende deze fase zal er regelmatig contact worden gezocht om u op de hoogte te houden van de voortgang.

Oplevering
Nadat het grote werk is geweest, wordt uw site op uw domein geplaatst. Hierna zal uw site, indien gewenst, op Google Analytics aangemeld worden en eventueel waarnodig nog verfijnd.

Website Onderhoud
Teksten en afbeeldingen kunt u zelf wijzigen, maar belangrijker is het onderhoud van het CMS. Dit wordt maandelijks door Digiwacht verzorgd. Wanneer er een Joomla beveiligingsupdate is, zal deze binnen 48 uur op uw website geïnstalleerd zijn, mits u de hosting bij Digiwacht afneemt.